Ikke langt bak selve Holmenkollbakken ligger Kollentunet. Her finner du 33 innholdsrike familieboliger, med fellesgoder som alle kan nyte godt av. På Kollentunet blir det nemlig både felles smørebod/mekkebod og treningsrom. Med marka som nærmeste nabo, og kort vei til løyper og bakker, vil din nye bolig på Kollentunet være med på å skape rammen for et rikt uteliv. Sommer som vinter finnes det et bredt utbud av ting å gjøre selv, eller i organiserte former.

Kollentunet

Planløsning

Alle boligene er over tre plan og har omtrent den samme planløsningen, men de varierer i bredde fra en smal til en bred type, arealmessig henholdsvis 128 og 147 kvm. Det er ingen mørke kjellerarealer, alt boligareal er over bakken. Fra stuene er det direkte utgang til private terrasser og hager. Skjerming skapes ved bruk av levegger og vegetasjon eller hekk. Hver bolig har også en takterrasse som i hovedsak vender mot syd.

Kollentunet

Omgivelser

Alle boligene har private terrasser/hager, noen er lune og mer skjermede, andre med fantastisk utsyn over byen og fjorden. I tillegg har alle tilgang til pent opparbeidede fellesområder. Sist, men ikke minst, har vi vært opptatt av at menneskene og naturen vi omgir oss med skal være den primære premissgiveren for utformingen av prosjektet. All parkering er derfor lagt under bakken slik at uteområdene kan benyttes til aktivitet og liv. Vi tror helheten gjør at man vil trives i disse boligene.

Kollentunet

Standard

Det er lagt opp til en meget god og gjennomgående solid standard, og det legges videre opp til flerfoldige valg på materialer, farger og interiør gjennom en tilvalgsprosess. Dette slik at den enkelte kjøper kan sette preg på sitt nye hjem. Antatt oppstart byggearbeider er i 4. kvartal 2017, og antatt ferdigstillelse i 2. kvartal 2019. Finn ditt nye hjem i boligvelgeren, eller kontakt megler for nærmere informasjon.

Siste mulighet!

Kollentunet er utsolgt. Vi gratulerer 33 heldige kjøpere og ser frem til videre gjennomføring og overlevering av det flotte boligprosjektet i 2019.